TORBALI BELEDİYESİ İLE ASANSÖR PERİYODİK KONTROL PROTOKOLÜ İMZALADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Temmuz 2019

Şubemiz ile Torbalı Belediyesi arasında ilçedeki asansörlerin periyodik kontrollerinin Şubemizce yapılması doğrultusunda protokol imzalandı.

Asansör Periyodik Kontrol Yönetmeliği kapsamında, Şubemiz ile Torbalı Belediyesi arasında imzalanan protokol ile ilçede bulunan yaklaşık 2 bin 500 asansörün yıllık periyodik kontrolü Şubemiz teknik görevlileri tarafından yapılacak.

Protokolün imzalanmasının ardından Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur, asansörlerin periyodik kontrollerini Şubemize emanet etmenin güvenini yaşadıklarını belirterek, “Artık Torbalı eskisi gibi 2-3 katlı binaların yer aldığı bir ilçe değil. Bu nedenle asansörler artık binaların vazgeçilmezi haline geldi. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı asansörlerde hizmet alması, kontrolleri iyi yapılmış asansörleri kullanması adına güvenilirliği bir kamu kurumu niteliğinde olan Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladık. Kamusal bir görevi yine kamusal bir sorumluluk taşıyan Oda ile birlikte yapmanın güvenini yaşıyoruz. Halkımızın can güvenliği açısından asansörlerin bakımının ve güvenilirliğinin Oda tarafından denetlenmesi önemlidir. Vatandaşlarımızın bu konuda bize yardımcı olacağına ve bu çalışmanın da Torbalılı hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunma adına başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.