TÜM ÜYELERİMİZİ, ŞUBEMİZİN GENEL KURULUNA VE SEÇİMLERİNE KATILMAYA DAVET EDİYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Ocak 2022

Tüm üyelerimizi, 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılacak olan Şubemiz 31. Genel Kurul ve Seçimlerine katılmaya davet ediyoruz.

Değerli Üyelerimiz,

Ülkemizin birçok sorunla dolu bu sancılı sürecinde, şubemizin de içinde yer aldığı meslek odalarımız, Genel Kurullarına hazırlık yapıyor.

Demokrasimizin tüm kurum ve kurullarının çeşitli iktidar hesaplarıyla sorumsuzca yıpratıldığı ve susturulmaya çalışıldığı, ekonomik krizin bedelinin emekçilere ödetildiği, meslek örgütlerimize yönelik çeşitli hesapların açıkça görülür olduğu bu günlerde mühendis ve yurttaş sorumluluğuyla katılacağınız Şube Genel Kurul ve Seçimleri, Odamızın ve Şubemizin daha güçlü bir kurumsal yapıyla yoluna devam etmesine katkıda bulunacaktır.

 

Şube Genel Kurulu ve Seçimleri 12-13 Şubat 2022 tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde yapılacaktır. Tüm üyelerimizi, Şube çalışmalarımızın geliştirilmesine yönelik görüş ve önerilerini dile getirmek ve yeni dönem yönetim kurulunu seçmek üzere Şube Genel Kurulu’na ve Seçimlerine katkı ve katılımda bulunmaya davet ediyoruz.

 

Saygılarımızla.

 

30. Dönem Şube Yönetim Kurulu

 

 

Şubemiz Genel Kurul Toplantısına Çağrı

12-13 Şubat 2022

 

Şubemizin 31. Dönem (Çoğunluklu) Genel Kurul Toplantısı, 5 Şubat 2022 günü saat 10.00’da Anadolu Cad. No: 40 K: M2 Bayraklı/İzmir adresinde, Şube Seçimleri ise 6 Şubat 2022 tarihinde 09.00-17.00 saatleri arasında aynı adreste aşağıdaki tarih, yer ve gündem çerçevesinde gerçekleştirilecektir.

 

Üyelerimizin katılımı önemle rica olunur.

 

30. DÖNEM YÖNETİM KURULU

 

 

GENEL KURUL TOPLANTISI

Tarih: 12 Şubat 2022, Cumartesi

Saat: 10.00

Yer: Makina Mühendisleri Odası Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

         Anadolu Cad. No: 40 Bayraklı-İZMİR

 

SEÇİMLER

Tarih: 13 Şubat 2022, Pazar

Saat: 09.00-17.00

Yer: Makina Mühendisleri Odası Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi

         Anadolu Cad. No: 40 Bayraklı-İZMİR

 

GÜNDEM

  1. GÜN (12 Şubat 2022, Cumartesi)

 

  1. Açılış
  2. Başkanlık Divanı Seçimi
  3. Saygı Duruşu
  4. Şube Başkanının Konuşması
  5. Konukların Konuşması
  6. Şube Çalışma Raporu ve Mali Raporun Okunması ve Değerlendirilmesi
  7. Dilek ve Öneriler
  8. Adayların Belirlenmesi

 

  1. Şube Yönetim Kurulu Adaylarının Belirlenmesi
  2. Oda Merkez Genel Kurulu Delegelerinin Belirlenmesi

 

  1. Adayların Tutanağa Bağlanarak İlanı ve Kapanış

 

  1. GÜN (13 Şubat 2022, Pazar)

 

10. Seçimler