ÜÇÜNCÜ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI KARABAĞLAR’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Mart 2018

Şubemiz tarafından, apartmanların yöneticilerine ve mahalle muhtarlarına yönelik olarak yapılan bilgilendirme toplantılarının üçüncüsü Karabağlar'da gerçekleştirildi.

Şubemiz, apartman yöneticisi ve muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor. Bu kapsamda üçüncü toplantı 12 Mart 2018 tarihinde Karabağlar Belediyesi Karabağlar Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Toplantının açılışında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yerel yönetim olarak öncelikli görevleri arasında yurttaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerekli çalışma ve düzenlemeleri yapmak olduğunu ifade ederek, “Can ve mal güvenliği ile ilgili sıkıntı yaşanabilecek araçlardan biri de asansörlerdir. Bu riski azaltmak için Makina Mühendisleri Odası ile yaptığımız protokol sonucunda olumlu yansımaları beraber görüyoruz” diye konuştu.

Selvitopu’nun konuşmasının ardından Şubemiz Muayene Birimi Sorumlusu Çağlar Çimen ve Teknik Görevli Çiçek Şimşek Yıldız kontrollere ilişkin bilgilendirmede bulunurken, apartman yöneticisi ve muhtarlardan gelen sorulara da yanıt verdi. Toplantıya ayrıca Karabağlar Belediyesi adına Elektrik Mühendisi Selami Özcan da katıldı.

Toplantıya yaklaşık 60 apartman yöneticisi ve muhtar katıldı.