ÜNİVERSİTE TEMSİLCİLERİ İLE ŞUBE YÖNETİCİLERİMİZ TOPLANTIDA BULUŞTU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Kasım 2017

Şubemiz Yönetim Kurulu, İzmir ve Manisa’daki üniversitelerde görev yapan bölüm başkanı ve temsilciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Üniversite-Oda çalışmalarının daha koordineli ve işbirliği içinde gerçekleşmesi için organize edilen bölüm başkanları toplantısına Şube Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Dokuz Eylül Üniversitesi Makina Mühendisliği, Yaşar Üniversitesi Enerji Sistemleri Mühendisliği, Ege Üniversitesi Makina Mühendisliği, İYTE Makina Mühendisliği, Celal Bayar Üniversitesi Makina Mühendisliği, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Makina ve Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden bölüm başkanları ve temsilcileri katıldı.

14 Kasım 2017 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Oda-Üniversite ilişkileri, öğrenci üye komisyonunun çalışmaları ve son sınıflar için düzenlenen Bitirme Projeleri Yarışması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Şubemiz Yönetim Kurulu Sekreteri Melih Yalçın, “Mesleki, sosyal ve kültürel anlamda yaptığımız çalışmalarımızı üye ve öğrencilerle buluşturmayı arzuluyoruz. Bu anlamda elimizdeki olanakları ve eğitim imkânlarımızı üniversitelerimizle paylaşmak istiyoruz. Bu süreçte sizlerin desteğini bekliyoruz. Ayrıca proje yarışmasına ilişkin görüşlerinizi rica ediyoruz” dedi.

Üniversite temsilcileri ise ortak çalışmalara hazır olduklarını ifade ederek, proje etkinliğinin bir yarışma formatında olmasının etkinliği cazip kıldığını, ancak farklı konulardaki projelerin değerlendirme açısından problem yarattığını, bu nedenle sanayinin ihtiyacını belirleyip bu ihtiyaç üzerinden konu başlıkları belirlenerek üniversitelere bilgi verilmesi durumunda bu konularda proje hazırlanarak yarışmaya katılım sağlanabileceğini belirttiler. Aynı zamanda bu çalışmaların, etkinliği sanayicilerin katılımı için daha cazip hale getireceğini söyleyen temsilciler, bir yürütme kurulu oluşturularak etkinliğin yürütülmesinin uygun olacağını ifade ettiler.