YANGIN SEMİNERİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
İzmir Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Mart 2019

19-20 Eylül 2019 tarihlerinde ikincisi gerçekleştirilecek olan Yangın Semineri öncesinde düzenleyici tarafların katılımı ile hazırlık toplantısı yapıldı.

26-27 Eylül 2018 tarihlerinde Şubemiz ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Yangın Semineri’nin ikincisi 19-20 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Seminerin hazırlıkları başlarken bu çerçevede 11 Mart 2019 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde bir toplantı gerçekleştirildi.

Bu yıl Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve Mimarlar Odası İzmir Şubelerinin de katılımlarıyla daha geniş kapsamda düzenlenecek seminere ilişkin toplantıya, Şubemiz temsilcilerinin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı temsilcileri, Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Mimarlar Odası İzmir Şubesi’nden temsilciler katıldı.

Toplantıda seminerin ve paralel olarak düzenlenecek serginin kapsam ve içeriği üzerinde durulurken, hazırlanan taslak programın ve sergi salonu planının Nisan ayı içerisinde kamuoyu ile paylaşılmasına karar verildi.