METAL VE TEKSTİL SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN ÜYELERİMİZ İLE TOPLANTI YAPTIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Şubat 2009

04 Şubat 2009 tarihinde Şube Dinlenme Salonunda Metal ve Tekstil sektöründe çalışan üyelerimiz ile toplantı yapıldı.

Toplantıda, Şube Başkanı Ali ALKAN üyelerimizin düşüncelerini dile getirmeleri, istek ve önerilerini belirtmeleri için bu toplantıları düzenlediklerini söyledi.

Üyelerimiz ise ekonomik krizin kendilerini zor durumda bıraktığını ve hükümetin bu konuyla ilgili çözüm üretmesi gerektiğini söylediler.

Sıcak sohbet havasında devam eden toplantıda, bazı üyelerimiz de yaşadıkları tecrübelerini paylaştılar. Şubemizin başarısının her geçen gün arttığını söyleyerek, Şube Başkanı Ali ALKAN ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ettiler.