MMO KAYSERİ ŞUBE İLE KAYSERİ TİCARET ODASI ARASINDA İŞ MAKİNALARI TEKNİK BELGE DÜZENLEME PROTOKOLÜ YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kayseri Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Temmuz 2018

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi ile Kayseri Ticaret Odası arasında iş makinalarına teknik belge düzenlenmesi konusunda 16 Temmuz 2018 tarihinde protokol yapıldı. Protokol törenine MMO Kayseri Şube Başkanı Sayın Akif Aksoy ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı Sayın Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri katılmıştır.

Makine mühendisleri odası kayseri şubesi ile kayseri ticaret odası arasında iş makinalarına teknik belge düzenlenmesi konusunda protokol yapıldı. Protokol törenine MMO Kayseri şube başkanı sayın Akif Aksoy ve Kayseri Ticaret Odası Başkanı sayın Ömer Gülsoy ve Yönetim Kurulu üyeleri katılmıştır.

Bu protokol amacı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin İMBS (İş makinaları Bilgi Sistemi) iş makinaları envanterinin kayseri ticaret odası sorumluluğunda olan işlemler için doğru ve tam olarak tutulmasını sağlamak amacıyla makine mühendisleri odası kayseri şubesi tarafından teknik belgenin düzenlenmesini içermektedir.

Bu protokol iş makinaları teknik belgelerinin  Kayseri İl ve İlçeleri ile MMO Kayseri şubesinin temsilciliklerinin faaliyet gösterdiği,

Nevşehir,

Kırşehir,

Yozgat,

Sivas,

Erzincan

İl ve ilçelerinde düzenlenmesi içermektedir.