17 AĞUSTOS DEPREMİ FOTOĞRAF SERGİSİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Ağustos 2018

17 Ağustos Depreminde çekilmiş fotoğraflar ile TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu olarak oluşturulan sergimiz ile İzmit Yürüyüş Yolunda halkımız ile deprem gerçeğini tekrar hatırladık.

16 Ağustos 2018 tarihinde yürüyüş yolunda 40 adet deprem fotoğrafı ve karikatürün yer aldığı sergi ile o acı günü yaşayanlar tekrar depremi hatırladı, yaşamamış olan kişiler ise deprem gerçeği ile yüzleşti. Saat 12:00 de sergi açılışı Şube Başkanımız ve TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Murat KÜREKÇİ tarafından gerçekleştirildi. Sergimiz, Kocaeli Millet Vekilleri , Odaların Şube Yöneticilerinin katılımı ile Halkımızın yoğun ilgi saat 19:00 da tamamlandı.