2021 YILI AJANDA REKLAM BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

01 Kasım 2020

Odamız, 31 yıldır olduğu gibi bu yıl da Türkiye genelindeki makina, endüstri, işletme, sanayi, uçak, uzay, havacılık, sistem, makina teknik metod, sistem, imalat-üretim, üretim tekniği-sistemleri, mekatronik ve otomotiv mühendisi üyelerimizin yanı sıra, ilgili kurum ve kuruluşlara, ücretsiz olarak ulaşan MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI 2021 AJANDASI`nın çalışmalarına başlamıştır.

Bir KATALOG niteliğinde olan AJANDAMIZ genel ajanda bilgilerinin yanı sıra "TEKNİK BİLGİLER" bölümüyle diğer alanlarda çalışan mühendis ve firmaların ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte ve, Türkiye genelindeki tüm üyelerimize gönderilmekte olup, 65.000 tiraja sahiptir.

Ajandamızda ilanınızla yer alarak 1 yıl boyunca sektörün ve üyelerimizin gündeminde kalmak ve sektörünüze güç vermek istiyorsanız, bizi arayabilirsiniz.