AİDAT ÖDEMELERİNİZİ NASIL GERÇEKLEŞTİREBİLİRSİNİZ?

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Eylül 2022 - 31 Aralık 2022

Odamız; Mesleğimizin, Meslektaşlarımızın, Kentimizin ve Ülkemizin sorunlarının çözümü yönündeki çalışmaları Üyelerinden aldığı güç ile sürdürmektedir.

Aidat ödemelerinizi 

1. Şubemize gelerek kredi kartı veya nakit olarak,
2. Şube Hesabımıza Havale/EFT yaparak,
3. Makina Portal (https://makina.mmo.org.tr/) ve Makina Mobil uygulamamız üzerinden  tek seferde ödeyebileceğiniz gibi, mevcut yıl aidatınızı 12 aya kadar taksit imkânı ile ödeyebilir, bununla beraber geçmiş dönemden kalan aidat borçlarını ise 36 aya kadar taksit imkânı ile yapılandırabilirsiniz.

MMO Kocaeli Şubesi Üye Birimi Hesap Bilgileri
Alıcı Adı: TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube
​IBAN: TR95 0006 4000 0014 2185 9940 32