DAHA GÜÇLÜ BİR ODA İÇİN ÜYE ÖDENTİLERİMİZİ ÖDEYELİM

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Şubat 2018

Sayın Üyemiz, Odamız, kuruluşunun 63. yılında mesleğimizi, meslektaşlarımızı, ülkemizi, toplumumuzu ve sanayimizi uygar dünyanın gelişmiş bir parçası kılma yönünde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar, meslek ve meslektaş sorunlarının ancak daha güçlü bir Oda örgütlülüğü vasıtasıyla azaltılabileceğinin bilincinde olarak gerçekleştirilmektedir. Odamız çalışmaları, ancak üyelerimizin katkı ve destekleriyle daha ileri noktalara taşınacaktır. Üyelik ödentilerinin ödenmiş olması da, odamızın çalışmalarını sürdürebilmesi noktasında önemli bir unsurdur. Bu çerçevede tüm üyelerimizden üye ödentilerimizin ödenmesi hususunda duyarlılık rica ediyoruz.

Aidat ödentilerinizi https://aidat.mmo.org.tr/ adresinden sorgulayabilir,

TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI KOCAELİ ŞB.T.İŞ BANKASI ANKARA YENİŞEHİR ŞUBESİ
TR95 0006 4000 0014 2185 9940 32 hesabımıza havale yapabilir, 

Şube Muhasebe biriminden nakit, kredi kartı taksitlendirmesi yapabilirsiniz.