DEMOKRAT MAKİNA MÜHENDİSLERİ, ADAYLARINI AÇIKLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Ocak 2020

Demokrat Makina Mühendisleri grubu, Şubemiz 15. Dönem Yönetim Kurulu adayları basın açıklaması ile tanıtıldı.

 

Murat KÜREKÇİ  basın açıklama metni;

Makina Mühendisleri Odasının üye sayısı itibarıyla 5. büyük şubesi olan Şubemiz, Sakarya, Düzce, Bolu İl Temsilcilikleri ve Gebze İlçe Temsilciliğiyle birlikte etkinliklerle dolu 14. Dönemini tamamlıyor.

14.  Dönemde, Endüstri 4.0 Sempozyumu ve Bakım Yerel Sempozyumu, Ulusal V. Enerji Verimliliği Kongre ve Sergisi, III. Kocaeli Kent Sempozyumu, meslektaşlarımızın sorunlarına dair Yerel Kurultaylar, çok sayıda paneller, seminerler, meslektaşlarımıza ve ara teknik elemanlara eğitimler düzenledik. Meslektaşlarımızın özlük haklarına sahip çıktık; sanatsal ve sosyal etkinliklerle ailelerimizle birlikte olduk.

Mesleğimize ve meslektaş sorunlarımıza sahip çıktık; Kent ve ülkemiz sorunlarına, doğaya ve yaşama saygıyla, ülkemize ve dünyamızın geleceğine sahiplendik; üretimi ve sanayileşmeyi savunduk; bilimin ve teknolojinin gelişmesinden yana olduk. Emekten ve demokrasiden yana tavrımızı sürdürdük.

14. Dönemdeki faaliyetlerimiz ve bugüne kadar sürdürdüğümüz anlayışımızla, Şube Danışma Kurulundan aldığımız tam destekle çalışmalarımızı daha ileriye taşımak, örnek çalışmalar yapmak, meslektaşlarımızla ilişkilerimizi ve örgütlü gücümüzü geliştirmek,  Odamıza ve TMMOB’ye, kentlerimize ve ülkemize daha fazla sahiplenmek 15. Dönem Yönetim Kurulu’na aday olan biz Demokrat Makine Mühendislerinin öncelikli görevlerinden olacaktır.
Üyelerimizi, ilkelerimiz, hedeflerimiz ve çalışma programımız doğrultusunda, Demokrat Makine Mühendisleri 15. Dönem Yönetim Kurulu adaylarını desteklemeye davet ediyoruz.

 

Mevcut yönetimimizin devamı olan Demokrat Makina Mühendisleri grubu, 08-09 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşecek olan Şubemiz 14. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri öncesinde 15.dönem yönetim kurulu asıl ve yedek adaylarını açıkladı. Şubemiz mevcut Yönetim Kurulu‘nun devamı niteliğindeki ve Şubemiz Danışma Kurulu Üyelerinin belirlediği Demokrat Makina Mühendisleri grubu tarafından açıklanan aday listesi şu şekilde:

Yönetim Kurulu Asıl Üyeliği Adayları:
Murat KÜREKÇİ
Taylan ÖZKAN
Mehmet Ali ELMA
Hüseyin ÇELİK 
Yıldız ŞAHİN
Sinan YÜCEL
Onur ÖZTÜRK 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeliği Adayları:
Serkan DEMİR
Ömer BOZKURT
Türker SELÇUK
Göksel GENÇ 
Volkan ÇAĞLAYAN 
Mehmet AKGÜNDÜZ
Uğur KANDIRA