ELEKTRİK ENERJİSİ ve NÜKLEER ENERJİ KONULU ÇEVRİMİÇİ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Ekim 2021

2022 yılı güz döneminde gerçekleştirilmesi planlanan; VI. ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONGRESİ’ne GİDERKEN başlığı altında düzenlenen ELEKTRİK ENERJİSİ ve NÜKLEER ENERJİ çevrimiçi semineri, 21/10/2021 tarihinde TMMOB Nükleer Santraller İzleme Komisyonu üyesi Nedim Bülent DAMAR sunumuyla, 51 katılımcının iştiraki ile gerçekleştirildi. 

Seminerde, ülkemizde ve dünyadaki elektrik enerjisi üretimi ve tüketimine yönelik istatiski veriler üzerinden bir değerlendirme yapan Sayın DAMAR, Ülkemizde yapımı devam eden Nükleer Güç Santrali süreci ile ilgili de bilgi paylaşımında bulundu. Seminer sonunda gerçekleştirilen soru ve cevap kısmında,  dünyada Nükleer Enerji Santralleri kurulum ihtiyacının giderek azaldığı süreçte, Ülkemizde ne kadar gerekli bir yatırım olup olmadığı konusunda fikir alış verişinde bulunuldu, değerlendirmeler yapıldı.