“II. ULUSLARARASI XI. ULUSAL İŞÇİ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ KONGRESİ VE SERGİSİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ekim 2021

TMMOB Makina Mühendisleri Odası olarak; Adana Şube tarafından birincisi 2001’de düzenlenen ve o tarihten bu yana toplamda dokuz kez ulusal çapta gerçekleştirdiğimiz, 2019 yılında uluslararası olarak gerçekleştirdiğimiz kongremizde; emekten, halktan yana bir meslek örgütü olmanın bilinci ve sorumluluğuyla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her şeyden önce insan yaşamının öneminin geldiğini vurgulamaya devam ediyoruz.

Bu amacımızın gerçekleşmesi yönünde, 2021 yılı için öngördüğümüz “II. Uluslararası XI. Ulusal İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Kongresi ve Sergisi” Pandemi sürecindeki gelişmeler, yakın zamanda yüz yüze bir kongrenin mümkün olmadığını göstermektedir. 22-23 Ekim 2021 tarihlerinde özel bir gündem üzerine “İSİG Kongresine Giderken Pandemi Sürecinin İşçi Sağlığı ve İş Güvenliğine Etkileri” başlığıyla çevirim içi sempozyum yapılacaktır.

Sempozyumda amacımız; tüm Dünyayı tehdit eden salgının, Ulusal ve Uluslararası boyuttaki deneyimlerini paylaşarak, pandeminin işçi sağlığı ve iş güvenliğine etkilerini tartışmak, önümüzdeki süreçte geliştirici ve iyileştirici çalışmalara katkı vermek, ortaya çıkan çözümleri kamuoyunun ve yetkililerin bilgisine sunmaktır.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası

Sempozyum Düzenleme Kurulu

Not: Sempozyum programı ve katılım linki yakın zamanda paylaşılacaktır.