MESLEKTAŞLARIMIZA ÜYE ZİYARETLERİNDE BULUNDUK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

30 Aralık 2020

Kasım ayı'ı içerisinde meslektaşlarımızı ziyaret ederek, oda faaliyetleri, teknik hizmetler konularında  bilgi aktardığımız, üyelerimizin şubemizden beklentilerini ve önerilerini aldığımız, işyeri toplantıları gerçekleştirdik.

Üye ziyaretleri kapsamında;  

3 KASIM 2020

  *İşyeri temsilcimiz Musa Ceylan ve meslektaşlarımız Özgür Öktem ve Mert Konak ile İZOCAM’da bir araya gelerek işyeri temsilcisi mekanizmasını ve oda çalışmalarını konuştuk.

* Fevzi Bedir hocamız ile Gebze Teknik Üniversitesi'nde bir araya geldik.

4 KASIM 2020

* İşyeri temsilciliği mekanizmasını ve oda çalışmalarını görüşmek için işyeri temsilcimiz Tuğrul Bölükbaş ve meslektaşlarımız Fatih Yücetepe ve Yasin Kılıç’ı Gebze Belediyesi’nde ziyaret ettik.

5 KASIM 2020

* İşyeri temsilciliği ve oda çalışmaları hakkında konuşmak adına Kocaeli Üniversitesi'nde işyeri temsilcimiz Prof.Dr. Aziz Armağan Arıcı ve meslektaşımız, Öğretim Üyesi Dr. Yıldız Şahin ile bir araya geldik.

* Özka Lastik'te işyeri temsilcimiz İlhan Atalay ve meslektaşımız Fevzi Arslan ile işyeri temsilciliği mekanizmamız ve oda çalışmaları üzerine sohbet ettik.

6 KASIM 2020

* İşyeri temsilciliği ve oda çalışmaları üzerine sohbet etmek üzere işyeri temsilcimiz Lokman Fatih Soylu ile TSE’de bir araya geldik.

* İşyeri temsilciliği ziyaretlerimize MPK Kontrol’de devam ettik. İşyeri temsilcimiz Ozan Bingöl ve meslektaşlarımız Hasan Can Polat ve Veyse Esmer ile oda çalışmalarımız ve işyeri         temsilciliği mekanizması üzerine sohbet ettik.

* İşyeri temsilcimiz Edem Sinan Sapaz ve meslektaşımız Muhammed Ali Karadağ ile işyer temsilciliği mekanizması ve oda çalışmalarını konuşmak için TST TAMSAN’da bir araya geldik.

12 KASIM 2020

* Üyemiz Özcan TARAS ın fotoğraf sergisini ziyaret ettik. 

 

KENDİLERİNE ODAMIZA ZAMAN AYIRDIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.