SAFRANBOLU&AMASRA GEZİMİZ 06-07 EKİM 2018 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Ekim 2018

Sosyal Etkinlikler Kapsamında organize ettiğimiz Safranbolu&Amasra turumuz 06-07 Ekim 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Düş Patikası Turizm rehberliğinde planlanan gezimiz 32 üye ve yakınlarımızın katılımıyla keyifli bir haftasonu gezisi olarak tamamlandı. 

Gezimizde;  lk gün Safranbolu da Kaymakamlar Evi, Cincin Hanı, Hamam, Mehmet Paşa Camii, Hükümet konağı ve Saat Kulesi Tokatlı Kanyonu üzerinde bulunan Cam teras’ı ve Su Kemerlerini gezdikten sonra Bulak köyünde bulunan muhteşem Mencilis Mağarası dolaşıldı,

İkinci gün Bektaş­i köyü olan Yörük Köyüne gidildi, Yörük Köyünde Kaymakçıoğlu Evleri, Sipahi Konağı, Hacı Kavas ve eski çama­şırhanesi ve köy sokaklarında fotoğraf molaları vererek, ardından Amasra’ya hareket edildi. Amasra’yı tepeden görebileceğimiz yerlerde fotoğraf molaları verdikten sonra müze kent olan Amasra’yı gezmeye ba­şlandı.. 

Öğle yemeğimizi ünlü balık restoranlarında yenilerek, Amasra’da Amasra Kalesi, Surlar, Oymacılar Çarş­ısı, Ceneviz armaları ve Çekiciler Çar­şısını gezdikten sonra dönü­şe geçildi.

 

KATILAN TÜM ÜYE VE DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ...