SİNEMA GECESİ'NDE ÜYELERİMİZLE BULUŞTUK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Şubat 2020

28 Şubat Cuma saat: 19.00'da Şubemiz ve Kartopu Sinema Girişimi'nin organize ettiği sinema gösterimlerinde bu hafta Charlie Chaplin’in hem yönetmenliğini yaptığı, hem müziğini hem de başrolünü üstlendiği 1936 yapımı ''Modern Zamanlar'' adlı kült filmi izledik.

 

Modern endüstri ve yaşam biçiminin ‘ürettiği’ makineleşmiş ve kendine yabancılaşmış bireyin, zamanı ve emeği parsellere ayıran rasyonel mekanlardaki acımasız döngülere karşı mücadelesini konu alan Modern Zamanlar filmi, sert bir sistem eleştirisi olmasının yanı sıra, döneminin sosyal hayatına farklı pencerelerden bakmaya çalışan geniş bir çerçeveye de sahip,

Zaman zaman şaşırtan zaman zaman da ti'ye alma biçimleri ile ilerleyen siyah-beyaz film, aynı zamanda bireyin süregelen aynılık içerisinde boğulmadan ilerleyebilmesine dair bir öneri getirme çabası içinde.

Yer: Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Toplantı Salonu..

TÜM ÜYELERİMİZİ DAVET EDİYORUZ.