ÜYELERİMİZE COVİD-19 KONUSUNDA DUYURU

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mart 2020

Son dönemde Dünya genelinde alarm verilmesine neden olan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “pandemi” olarak ilan edilen coronavirüs salgını ve 16.03.2020 tarihinde İçişleri Bakanlığı’nın internet sitesinde yayınlanan genelge üzerine Odamız tarafından aşağıdaki tedbirler alınmış olup, gereğinin yapılması hususunda bilgilerinize rica ederiz.

Salgın konusunda yaşanacak gelişmeler ve resmi makamlar tarafından yapılacak bilgilendirmeler doğrultusunda, salgın kontrol altına alındığında yapılacak ikinci bir duyuruya kadar, Odamız tarafından alınan önlemler şu şekildedir;

  1. Çalışma saatleri, toplu taşımanın yoğun olarak kullanıldığı saatlerin dışında olacak şekilde, 10:30-16:30 şeklinde uygulanacaktır. Cumartesi ve Pazar günleri Oda Genel Merkezi ve Şubeler kapalı olacaktır.
  2. Risk grubunda olan ve kronik hastalığı olan Oda personelimize ücretli izin verilmiştir.
  3. Üyelerimiz resmi işlemler için zorunlu olmadıkça internet üzerinden yapılacak başvuru ile belge alma yolunu tercih etmelidirler.
  4. Odamız tarafından verilen üyelik hizmetlerinin (üyelik, üyelik belgesi, SMM başvurusu, eğitim/seminer başvurusu, aidat ödeme ve aidat muafiyet başvurusu vb.) online platformlar üzerinden yapılacaktır.
  5. Üyelerimiz, zorunlu olmadıkça, kendi sağlıkları açısından Odayı ziyaret etmemeleri konusunda duyarlı olmalıdırlar.

Bu süreçte, üyelerimizden ricamız kendilerinin ve başkalarının sağlığını koruyabilmek adına, Odamız ile ilgili işlemlerini https://makina.mmo.org.tr 'den ve Makina Mobil Uygulamamızdan üzerinden gerçekleştirmeleridir.

Üyelerimizin ve halkımızın sağlığı konusunda taşıdığımız sorumluluk gereğince geçici olarak uygulamaya koyduğumuz bu önlemler nedeniyle oluşacak aksaklıklar için şimdiden özür diliyor, tüm üyelerimizin üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine ve bu durumu anlayışla karşılayacağına inanıyoruz.

Saygılarımızla,