ÜYELERİMİZİ ŞUBE UZMANLIK KOMİSYONLARINDA GÖREV ALMAYA ÇAĞIRIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Kocaeli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ocak 2018

Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube ve temsilcilik çalışmalarımızın geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.

Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi`nde 2018-2019 yıllarını kapsayan 14. Çalışma Dönemi`nde oluşturulması planlanan Uzmanlık Komisyonları aşağıda belirtilmiştir. Üyelerimizi, ilgi ve uzmanlıklarına göre bu komisyonlarda görev alarak, meslek, meslektaş, kent ve toplum sorunlarının çözümlenmesine, Şube çalışmalarının geliştirilmesine aktif katkı ve katılımda bulunmaya çağırıyoruz.

 KOMİSYONLARIMIZLA GÖREV ALMAK İÇİN TIKLARAK FORMU DOLDURABİLİRSİNİZ.

 

14. DÖNEM YÖNETİM KURULU 

ŞUBE KOMİSYONLARIMIZ

* End./İşl. Müh. Meslek Dalı Komisyonu

* Mekatronik Müh. Meslek Dalı Komisyonu

* Bakım Komisyonu

* Bülten Komisyonu

* Sosyal Etkinlikler Komisyonu

* Kaynak ve Tahribatsız Muayene Komisyonu

* Öğrenci Üye Komisyonu

* İSİG Komisyonu

* Yangın Güvenliği Komisyonu

* SMM ve Doğalgaz Komisyonu

* Enerji Komisyonu

* Eğitim Komisyonu

* Ar-Ge Komisyonu

* Asansör ve Yürüyen Merdiven Komisyonu

* Kadın Üye Komisyonu

* KOBİ Komisyonu

* LPG-CNG Komisyonu

* Üye İlişkileri ve Örgütlenme Komisyonu

* Çalışma Yaşamında Mühendisler Komisyonu

* Yerel Yönetimler ve Kentleşme Komisyonu

* Kent içi Ulaşım Komisyonu

* Yabancı-Türk Soylu Mühendisler Komisyonu

* Şantiye Mühendisleri  Kom.

* Engelli Mühendisler Komisyonu

* Otomotiv Komisyonu

 

Üyelerimizin yeni komisyon önerileri ile birlikte komisyonda yer alabileceğini düşündüğü diğer üyelerimizi de Şubemize bildirmeleri rica olunur.

Bilgi ve Başvuru: 0 262 3246933/112