Aidat Ödeme Sistemi Yenilendi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Konya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Temmuz 2021

                                                              AİDAT ÖDEME SİSTEMİ YENİLENDİ

TMMOB üyelerinin aidat ödemelerinin de düzenlendiği ‘Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun’ 09.Haziran.2021 tarih ve 31506 No'lu Resmi Gazete'de yayımlanmıştır.

Yayımlanan mevzuat kapsamında üyelerimizin cari yıl aidatlarını peşin veya taksitli olacak şekilde otomatik ödeme talimatı ile ödeyebilmesine ve geçmiş dönem (2021 yılı hariç) aidat borçlarını toplam borç tutarına bağlı olarak 36 aya kadar taksitlendirme yapabilmesine olanak sağlanmıştır.

Aidat borçları için bu uygulamadan yararlanmak isteyen üyelerimiz; Makina Portal ve Makina Mobil https://aidat.mmo.org.tr/ uygulamaları üzerinden geçmiş dönem aidat borçlarını taksitlendirerek ödeme işlemini gerçekleştirebilecektir. Yine Makina Portal ve Makina Mobil https://aidat.mmo.org.tr/ uygulamaları üzerinden üyelerimiz cari yıl aidatlarıyla ilgili aylık veya yıllık olarak ödeme talimatı verebileceklerdir.

Yukarıdaki otomatik aidat ödeme kanallarının yanı sıra tüm aidat ödemeleri şube ve temsilciliklerimizden veya İş Bankası Yenişehir Şubesi 4218 Şube Kodlu 5994045 No’lu Hesabına (TR35 0006 4000 0014 2185 9940 45) Havale veya EFT yolu ile açıklamalar bölümüne oda sicil numarası belirtilerekte yatırılabilecektir.