PROTOKOL

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Konya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mayıs 2017 - 30 Haziran 2017

YÖNTEM KOLEJİ, UĞUR OKULLARI ve KONYA SINAV EĞİTİM KURUMLARIYLA İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANMIŞTIR

             Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi ile Konya Sınav Eğitim Kurumları, Yöntem Koleji ve Uğur Okulları arasında öğretim ücreti indirim protokolleri imzalanmıştır. Oda üyelerinin birinci dereceden yakınlarının yararlanabileceği protokolleri Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi adına Şube Başkanı Ö.Erdoğan DURANSOY imzalamıştır.

             İmza töreninde Ö.Erdoğan DURANSOY; "Ülkemiz kalkınması, gelişen teknolojiye ayak uydurması için büyük mücadelelerin verildiği bugünlerde mühendislere oldukça fazla görevler düşmektedir. Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi ancak kendisini iyi yetiştirmiş, teknik donanımı yüksek mühendisleri sayesinde olacaktır. Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Yönetim Kurulu olarak bizler, üyelerimizin teknik bilgilerini geliştirmeleri için yoğun olarak çalışmakta, onların bilgi birikimini arttıracak faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Düzenlenen teknik faaliyetlerin yanı sıra iş hayatından kaynaklı stres ve yorgunluğu ortadan kaldırmak için üyelerimizin aileleri ile birlikte katılım sağladığı sosyal çalışmaları da gerçekleştirmek için gayret sarf etmekteyiz. Bunun yanında Konya`da faaliyet yürüten birçok kurum ve kuruluşla yine üyelerimiz ve yakınlarının yararlanabileceği indirim anlaşmaları yapmaktayız. Üyelerimizin yakınlarının faydalanacağı bu imkânı bizlere sunan Konya Sınav, Yöntem Koleji ve Uğur Okullarının yetkililerine teşekkür ediyorum. İmzalayacağımız bu sözleşmeler sayesinde çocuklarımızın cazip ücretlere kaliteli eğitim alacaklarına inanıyorum. 

           Odamız tarafından yapılan sözleşmeler tamamen üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda imzalanmaktadır. Bu sebeple, imzalayacağımız bu sözleşmelerle birlikte imzalamış olduğumuz diğer indirim anlaşmalarından üyelerimizin yararlanabilmesi için sözleşme yaptığımız kurum ve kuruluşlarla görüşmelerini, indirim oranlarını değerlendirmelerini bekliyoruz." demiştir.