TİYATRO

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Konya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Ocak 2017 - 26 Haziran 2017

KONYA DEVLET TİYATROSU TARAFINDAN `FATİH (BİZANS DÜŞTÜ)` İSİMLİ OYUN ÜYELERİMİZ VE AİLELERİNE ÖZEL SAHNELENMİŞTİR.

      Makina Mühendisleri Odası teknik çalışmaları yanında üyelerinin ve ailelerinin katlımı ile sosyal etkinliklerde düzenlemektedir. Oda üyelerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri, üyeler arasındaki dostluk ve birlikteliğin arttırılması ve mühendis camiasının Oda çatısı altında bir araya getirilmesi bu etkinliklerin düzenlenmesindeki en önemli amaç olmaktadır. Bu amaç doğrultusunda düzenlenen sosyal etkinliklerden biriside Konya Devlet Tiyatrosunda gerçekleştirilmiştir.  İstanbul`un fethinin konu olarak işlendiği "FATİH BİZANS DÜŞTÜ" isimli oyun odamız üyeleri ve aileleri için Konya Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenmiştir.