ATILIM ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ’Nİ DERECEYLE BİTİREN MESLEKTAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Ankara Şubemiz, 4 Temmuz 2019 tarihinde, Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina, Endüstri, Enerji Sistemleri, Otomotiv, İmalat ve Mekatronik bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilerle, Odamızda düzenlenen etkinlikle bir araya geldi. Etkinliğe Oda Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Öztürk de katıldı.

Etkinliğe; bölümlerini dereceyle bitiren öğrencilerin yanısıra, Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay, İmalat Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Kalkan ve İmalat Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Merih Şengönül ile öğrencilerin aileleri de katıldı.

Açılış konuşması Şube Teknik Görevlisi Ali Göktaş tarafından yapılan etkinlikte, Teknik Görevliler Corç Işıldar, Mualla Özgür Özkan ve Egegün Ünveren tarafından da bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda Oda ve Şube çalışmaları hakkında bilgilendirme yapıldı.

Daha sonra Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seyit Ali Korkmaz ve Oda Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Elif Öztürk tarafından öğrencilere yönelik birer konuşma yapıldı. Konuşmalarda, Oda üyeliğinin öneminden bahsedilerek, daha etkin bir Oda ve Şube için çalışmalara katılımın önemi vurgulandı.

Bölüm hocalarının da birer konuşma yaptığı etkinlik sonunda öğrencilere hediyeleri ve plaketleri verilerek, bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilendi.