AYDIN BOYSAN'I KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Mimarlık ve şehir plancılığı hakkındaki yenilikçi yaklaşımları, ilerici fikirleri, çelebi duruşu ve mizah duygusuyla müstesna bir kişiliğe sahip olan mimar, gazeteci ve yazar Aydın Boysan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

1954-56 yılları arasında Mimarlar Odası Genel Sekreterliği, 1960-1963 yılları arasından Mimarlar Odası İstanbul Şubesi başkanlığı görevlerini üstlenen Boysan, TMMOB ve Mimarlar Odamızın kuruluş ve örgütlenme süreçlerinde de büyük katkısı bulunmaktadır.

Geride bıraktığı eserlerle, kaleme aldığı kitaplarla, yaşama kattığı değerle hepimizin hayatında etkisi olan Aydın Boysan'a rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyoruz.

TMMOB Yönetim Kurulu