BURSA ŞUBE DANIŞMA KURLU TOPLANTISINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO Bursa Şube 17. Dönem 2. Danışma Kurulu Toplantısı, 26 Aralık 2020 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıya Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener de katıldı.

Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli’nin yaptığı açılış konuşmasında, Şube çalışmaları, pandemi sürecinde Şube tarafından alınan önlemler, üyelere yönelik yürütülen dayanışma çalışmaları, eğitim, webinar ve bilgilendirme faaliyetleri gibi konulara değinerek, bu süreçte Şube ve Odanın yürüttüğü çalışmalara katkı sunan üyelere, dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı Yönetim Kurulu Üyelerine ve Şube çalışanlarına teşekkür etti.

Düşünceli’nin açılış konuşmasının ardından Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Şube ve Oda çalışmaları ve ülke gündemine ilişkin görüşlerini dile getirdiler.

Daha sonra, Şube Sekreteri Ferudun Tetik tarafından gerçekleştirilen Şube çalışmalarıyla ilgili geniş bir sunumun ardından Şubenin Mali durumu hakkında Şube Yönetim Kurulu üyesi D. Alpaslan Gürbüzer bilgilendirmede bulundu. Dilek ve Öneriler bölümünde ise toplantıya katılan 8 Danışma Kurulu üyesi dilek ve önerilerini paylaştı.