ISI SU SES VE YANGIN YALITIMCILARI DERNEĞİ (İZODER) İLE TEKNİK İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Tasarımdan, Uygulama ve Denetime Kadar Tüm Süreçleri Kapsayacak Şekilde Bina ve Tesisatlarda Gerçekleştirilecek Isı Yalıtımı, Ses Yalıtımı ve Yangın Yalıtımı Konu Başlıklarında Yürütülecek Teknik İş Birliği Protokolü İmzalandı.

Tasarımdan, uygulama ve denetime kadar tüm süreçleri kapsayacak şekilde bina ve tesisatlarda gerçekleştirilecek ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın yalıtımı konu başlıklarında yürütülecek Teknik İş Birliği Protokolü imzalandı. 14.12.2022 tarihinde Makina Mühendisleri Odası’nda gerçekleşen toplantıya Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener, Oda Yönetim Kurulu Üyesi Arife Kurtoğlu, Oda Teknik Görevlisi Derya Baran, MMO Ankara Şube Teknik Görevlisi Serpil Taburoğlu, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu, İZODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, İZODER Genel Sekreter Timur Diz ve İZODER Yönetim Kurulu Üyesi Çağdaş Korkmaz Katıldı.

Protokol kapsamında tanımlanan teknik iş birliği; taraflarca gerçekleştirilecek kongre, sempozyum, eğitim, kurs vb. konularını da kapsayan çalışmalar ile fuar, sergi gibi tanıtım faaliyetlerini de içerlemesi ile beraber son hazırlıkları tamamlanan ve yakın zamanda mütalaa süreci sonrasında hayata geçirilecek olan, Binalarda Isı Yalıtım Kuralları  (TS 825) –Aralık 2022 standardı ve yeni standartta yer alan hesap metodolojisine göre hazırlanan yazılım programı MMO ve İZODER tarafından ortaklaştırılarak üyelerimizin kullanımına açılacaktır.

Standart sürecininim tamamlanması sonrası Üyelerimizin yeni standarda adaptasyonu için yapılacak eğitimlerde, ayrıca protokol kapsamına alınan yazılım programı da müfredatımızda da yer alacaktır.