İZMİR ŞUBE ONUR YILI PLAKET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

İzmir Şubemizin meslekte 25., 40., 50. ve 60. yıllarını dolduran üyelerimize plaketlerinin sunulduğu töreni 21 Aralık 2022 tarihinde Odamız Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İzmir Salonu’nda düzenlendi.

Müzik dinletisi ile başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Şube Yönetim Kurulu Başkanı İlkin Boz, üyelerimizin çalışma yaşamlarında karşılaştıkları zorluklara ve Odamızın bu çerçevedeki çalışmalarına değinerek, TMMOB ve MMO örgütlülüğünün güçlenmesinin, meslek ve meslektaş sorunlarının çözümü yolunda önemli katkı sunacağını ifade etti. Boz konuşmasında, meslekte 25., 40., 50. ve 60. yıllarını dolduran üyeleri tebrik ederken, “68. yaşını kutladığımız Odamızın ve 53. yaşını kutladığımız Şubemizin bugünlere ulaşmasında kendilerinin verdiği katkı, özveri ve emek yadsınamaz. Şahsım ve Odam adına kendilerine teşekkür ediyorum. Deneyimli meslektaşlarımızın önümüzdeki dönemlerde de şubemizin çalışmalarına katkı koyacaklarına, bu desteğin her zaman süreceğine inanıyorum” dedi.

Boz’un ardından söz alan Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener de, Odamızın çalışmalarına dair detaylı bilgi verdiği konuşmasında “Odamız, kamusal sorumlulukla yürüttüğümüz mesleki denetim, periyodik kontrol ve diğer mesleki etkinlikler ile kamuoyunda saygın bir konuma ulaşmış; Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin en büyük Odası haline gelmiştir. Ulaştığımız Oda yapısı ve mesleki hizmet düzeyinden dolayı bütün emeği geçenler olarak gurur duyabiliriz. TMMOB’ye bağlı Odalarımız mesleki gereklilikleri, meslek onurunu ve itibarını korumakla sorumludur ve bu hususlar yasamız ile de verilmiş görevlerdir. Fakat ne yazık ki mesleki etkinlik alanları, Oda-Üye ilişkisi, mesleki denetim ve kamu tüzel kişiliği yapımız sürekli olarak saldırı altındadır. Odalarımız ve TMMOB, Anayasa ve kuruluş yasamıza aykırı olarak, kamusal mesleki sürecin dışına itilmeye çalışılmaktadır. Saldırı hem kurumlarımıza hem de mesleğe, uzmanlığa ve kamusal denetimedir” ifadelerini kullandı. Yener, ekonomi alanında giderek büyüyerek üyelerimizin ve bütün yurttaşların yaşamını zorlaştıran ekonomik sorunlara da dikkat çektiği konuşmasını, plaket alacak olan üyelerimizi tebrik ederek tamamladı.

Konuşmaların ardından plaket törenine geçilirken, sırasıyla meslekte 50., 40. ve 25. onur yıllarını dolduran üyelerimize plaketleri takdim edildi.

Plaket törenine, Oda ve Şube yöneticilerinin yanı sıra Trabzon Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fulya Bankoğlu da katıldı. Etkinlik, kokteyl ile sona erdi.