MMO ÖĞRENCİ ÜYE KAMPI 7-14 EYLÜL 2017 TARİHLERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Bu sene altıncısını düzenleyeceğimiz MMO Öğrenci Üye Kampı 2017, ülkenin dört bir yanındaki üniversitelerden gelen öğrenci üyelerimizin katılımıyla 7-14 Eylül tarihleri arasında İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Yenişakran’da gerçekleştirilecektir

Bu sene altıncısını düzenleyeceğimiz MMO Öğrenci Üye Kampı 2017, ülkenin dört bir yanındaki üniversitelerden gelen öğrenci üyelerimizin katılımıyla 7-14 Eylül tarihleri arasında İzmir’in Aliağa ilçesine bağlı Yenişakran’da gerçekleştirilecektir. Kampımızda gerçekleştireceğimiz seminer, söyleşi, atölyeler ile de kolektif üretimin, örgütlü çalışmanın örneklerini vereceğiz.

Kampımız boyunca mesleki ve toplumsal içerikli bir konuyu seminer veya söyleşilerde tartışacağız. Bu coğrafyanın farklı yerlerinde yaşamını sürdüren arkadaşlarımızla bu konulara farklı pencerelerden bakacak, birbirimizi dinlemeye ve anlamaya çalışacağız. Kısacası, kendi içinde bir düzen ile işleyecek oturumlarla, alışılmışın dışında bir tartışma kültürü içerisinde hem kendimizi anlatma fırsatı yakalayacak, hem de farklı fikirleri dinlemiş olacağız.

Bu yıl gerçekleştireceğimiz MMO Öğrenci Üye Kampı programı aşağıdaki gibi şekillendirilmiştir.