MÜHENDİS VE MAKİNA GÜNCEL DERGİSİ YAYIN KURULU 4. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO 46. Dönem Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Yayın Kurulu 4. toplantısını 1 Mart 2018 tarihinde MMO Genel Merkezinde aylık dergi konularının ve içeriklerinin belirlenmesi gündemiyle gerçekleştirdi.

Katılımcılar:

Yılmaz Yıldırım                     Yayın Kurulu Üyesi

Fuat Tiniş                              Yayın Kurulu Üyesi

İbrahim Söğüt                       Yayın Kurulu Üyesi

Ümit Keskin                          Yayın Kurulu Üyesi

Aylin Sıla Aytemiz                Yayın Sekreteri

Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Şubat Ayı Çağrısı

Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,

Mühendis ve Makine Güncel dergimizin (https://www.mmo.org.tr/yayin-turu/muhendis-ve-makina-guncel) Şubat ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “Nesnelerin Genel Ağı (Internet of Things, IoT)” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “Nesnelerin Genel Ağı” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 15 Mart 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Mart Ayı Çağrısı

Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,

Mühendis ve Makine Güncel dergimizin (https://www.mmo.org.tr/yayin-turu/muhendis-ve-makina-guncel) Mart ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “Hızlı Pototipleme” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “Hızlı Pototipleme” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 22 Mart 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Nisan Ayı Çağrısı

Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,

Mühendis ve Makine Güncel dergimizin (https://www.mmo.org.tr/yayin-turu/muhendis-ve-makina-guncel) Nisan ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Depolama Sistemleri” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Depolama Sistemleri” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 30 Mart 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanarak bizimle bağlantıya geçebilirsiniz:

Web: mmo.org.tr/ muhendismakinaguncel

Tel: +90 312 425 21 41 – 230

E-posta: yayin [at] mmo.org.tr