MÜHENDİS VE MAKİNA GÜNCEL DERGİSİ YAYIN KURULU 47. DÖNEM 1. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO 47. Dönem Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Yayın Kurulu 1. toplantısını 05 Nisan 2018 tarihinde MMO Genel Merkezinde “hedefler, yol haritası, aylık dergi konularının ve içeriklerinin belirlenmesi” gündemiyle gerçekleştirdi.

Katılımcılar:
Aylin Sıla Aytemiz                   Yayın Sekreteri
Yılmaz Yıldırım                        Yayın Kurulu Üyesi
Fuat Tiniş                                Yayın Kurulu Üyesi
İbrahim Söğüt                          Yayın Kurulu Üyesi
Ümit Keskin                            Yayın Kurulu Üyesi

Özel Sayı-Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Mayıs Ayı Çağrısı
Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,
Mühendis ve Makina Güncel dergimizin Mayıs ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “Hızlı Prototipleme” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “Hızlı Prototipleme” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 11 Mayıs 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Özel Sayı-Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Temmuz Ayı Çağrısı
Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,
Mühendis ve Makina Güncel dergimizin Temmuz ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Depolama Sistemleri” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “Güneş Enerjisi, Rüzgâr Enerjisi, Depolama Sistemleri” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 8 Haziran 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Özel Sayı-Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Eylül Ayı Çağrısı
 Sayın Meslektaşlarımız ve Okurlarımız,
Mühendis ve Makina Güncel dergimizin Eylül ayı konusu yayın kurulumuz tarafından “İleri Robotik” olarak belirlenmiştir. Bu konuda yaptığınız uygulama ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir. Dolayısıyla, “İleri Robotik” ile ilgili katkılarınızı (makale, kitap tanıtımı, röportaj vb.) 6 Temmuz 2018 tarihine kadar göndermenizi dileriz. Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.)  tanıtımını yapmanız da mümkündür.

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanarak bizimle bağlantıya geçebilirsiniz:
Web: mmo.org.tr/muhendismakinaguncel
Tel: +90 312 425 21 41 – 230
E-posta: yayin [at] mmo.org.tr