MÜHENDİS VE MAKİNA GÜNCEL DERGİSİ YAYIN KURULU 47. DÖNEM 8. TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

MMO 47. Dönem Mühendis ve Makina Güncel Dergisi Yayın Kurulu 8. toplantısını 06 Eylül 2018 tarihinde MMO Genel Merkezinde “Ağustos sayısı değerlendirmesi ve Eylül sayısı dergi konularının ve içeriklerinin belirlenmesi” gündemiyle Oda Merkezi’nde 5 kişinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Mühendis ve Makina Güncel dergimizin önümüzdeki aylardaki sayılarında; uygulamalarınıza ve araştırmalarınıza veya laboratuvarlarınızdaki deneysel çalışmalara görünürlük sağlayıp akademisyenler, piyasadaki mühendisler, öğrenciler ve okuyucularımızla paylaşmanız, sizin gelecekteki çalışmalarınıza katkı sunabileceği gibi bizim için de çok değerlidir
Ayrıca dergimiz aracılığıyla, reklam vererek kurumunuzun, şirketinizin ve düzenleyeceğiniz etkinliklerin (seminer, konferans, teknik eğitimler vb.) tanıtımını yapmanız da mümkündür. Aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanarak bizimle bağlantıya geçebilirsiniz:

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden faydalanarak bizimle bağlantıya geçebilirsiniz:
Web: mmo.org.tr/muhendismakinaguncel
Tel: +90 312 425 21 41 – 230
E-posta: yayin [at] mmo.org.tr

Katılımcılar:
Aylin Sıla Aytemiz         Yayın Sekreteri
Yılmaz    Yıldırım           Yayın Kurulu Üyesi
Fuat Tiniş                     Yayın Kurulu Üyesi
İbrahim Söğüt               Yayın Kurulu Üyesi
Ümit Keskin                 Yayın Kurulu Üyesi