NEVRUZ KUTLU OLSUN!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, 21 Mart 2019 tarihinde yayınladığı mesajla tüm üyelerimizin Nevruz'unu kutladı.

NEVRUZ KUTLU OLSUN!

Nevruz dünyanın neredeyse tüm ülkelerinde kutlanan, yeryüzünün en eski ve en yaygın kültürel değerlerden biridir. Doğanın uyanışını, baharın gelişini ve yaşamın yeniden canlanmasının temsil eden nevruz tüm medeniyetler için umudun simgesi olmuştur.

Bizim topraklarımızda Nevruz aynı zamanda barışa, kardeşliğe ve bir arada yaşama duyulan bir özlemin de simgesidir. Halkların eşitlik içinde özgürce yaşama iradesinin kültürle yoğrulmuş dışavurumudur.

Dünyanın her yanında ırkçılığın yaygınlaştığı, farklı olana yönelik nefretin ve şiddetin körüklendiği, savaşların hüküm sürdüğü günümüzde nevruzun barış ve kardeşlik ruhunun yaygınlaşmasına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz.

Ülkemizde, bölgemizde ve tüm dünyada barışın sağlanması, halkların huzur içinde yaşaması, baharın tüm dünyada umudu ve kardeşliği yeşertmesi dileğiyle Nevruz Kutlu Olsun!

Emin Koramaz

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı