ÖDP GENEL BAŞKANI HAYRİ KOZANOĞLU ODAMIZI ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

ÖDP Genel Başkanı Hayri Kozanoğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Haydar İlker, 14 Eylül Salı günü Makina Mühendisleri Odası Genel Merkezini ziyaret etti.

Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Emin KORAMAZ ve Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette ulaşım sektöründe yaşanan olumsuzluklar değerlendirildi.

Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında meydana gelen tren kazaları değerlendirilerek ulaşım ve demiryolları konusunda meslek örgütleri ve ilgili sendikaların ortak bir kurultay düzenlemeleri konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

 

ÖDP Genel Başkanı Hayri Kozanoğlu, böyle bir kurultay düzenlenmesinin önemli olduğunu vurgulayarak, bu konuda üstlerine düşen görev olması durumunda, memnuniyetle yerine getireceklerini vurguladı.

Oda Başkanımız Emin KORAMAZ, Odamız bünyesinde meslek alanlarımız ve ülke ihtiyaçlarına ilişkin yürütülen çalışmalar hakkında genel bir bilgi verdikten sonra, özellikle tren kazaları sonucunda kamuoyunda oluşan kavram kargaşasını dile getirerek meslek örgütleri, ilgili sendikalar ve bilim insanlarının konuyla ilgili aydınlatıcı yaklaşımlarının ve ulaşım politikalarına ilişkin görüşlerinin ortak bir platformda birleştirilerek kamuoyuna sunulması ve halkın bilinçlenmesinin yararlarını dile getirdi.