ŞEKER FABRİKALARININ SATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ!

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB olarak Şeker Fabrikalarının özelleştirilmesine karşı 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Çorum'da gerçekleştirilecek olan "ŞEKER FABRİKALARININ SATILMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ MİTİNGİ"ni destekliyoruz. Mühendisler, mimarlar ve şehir plancıları Çorum Mitingi’nde alanlarda olacaktır.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. (Türkşeker) bünyesinde faaliyet gösteren 14 şeker fabrikası özelleştirilmek amacıyla Özelleştirme Yüksek Kurulu’nca ihaleye çıkarılmıştır.

Bu fabrikalar Afyonkarahisar, Alpullu, Bor, Burdur, Çorum, Elbistan, Erzincan, Erzurum, Ilgın, Kastamonu, Kırşehir, Muş, Turhal ve Yozgat fabrikalarıdır.

Birliğimiz bugüne dek ülkemizin varlıklarının özelleştirme adı altında yerli ve yabancı sermayeye peşkeş çekilerek yağmalanmasının karşısında durmuş, hukuksal ve toplumsal düzeylerde üzerine düşen sorumlulukla mücadele etmiştir.

Bugün karşı karşıya olduğumuz durum emperyalistler ve yerli işbirlikçilerine karşı bir bütün olarak şeker pancarımızı, şeker fabrikalarımızı, çiftçimizi, ülkemizi ve geleceğimizi savunma mücadelesidir.

TMMOB, sömürüye ve yağmaya geçit vermemek üzere halkımız ile birlikte şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı mücadelenin içerisindedir.

Bu kapsamda TMMOB, 7 Nisan 2018 Cumartesi günü Çorum’da şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı düzenlenecek olan mitingi desteklemektedir.

Mühendisler, mimarlar ve şehir plancıları Çorum Mitingi’nde alanlarda olacaktır.