TERSANELER VE KIYI YAPILARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE PROTOKOL İMZALANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü ile TMMOB Makina Mühendisleri Odası arasında  “Gemi, Deniz ve İç Su Araçlarındaki Motorların/Jeneratörlerin Seri Numaralarının Tespiti, Seri Numarası Tespit Edilemeyenlere Tanıtım Numarası Verilmesi ve Bunların Teknik Özelliklerinin Belirlenmesine Dair Yetkilendirme Protokolü” 26 Nisan 2021 tarihinde imzalandı.

İmza törenine Oda Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener ve Oda Teknik Görevlisi Derya Baran katıldı. Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Halil Yıldız ve beraberinde Genel Müdür Yardımcısı Naci Kaya ve Deniz Endüstrisi Daire Başkanı M.Türker Ekinci törende yer almıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca gemi sicillerinden herhangi birine veya bağlama kütüğüne kaydı gerçekleştirilecek gemi, deniz ve iç su araçları üzerinde bulunan motor/jeneratörlerin seri numaralarının ve Odamızın Trafik Bilirkişilik Hizmetleri (araç motor/şasi vb. kontroller)  çerçevesinde motorların teknik özelliklerinin tespiti konularını da kapsayan protokol gereği, Mayıs ayından itibaren 71 Adet Liman Başkanlığı ve 97 Belediye nin faaliyet alanlarında motor/jeneratörlerin tanıtım numarası verilmesi hususlarında Odamız hizmet vermeye başlayacaktır.