TMMOB, KESK VE TTB KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, KESK Eş Genel Başkanı Aysun Gezen ve TTB Merkez Konsey Başkanı Dr. Sinan Adıyaman örgütlü bir saldırı ve linç girişimine maruz kalan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve TBMM Başkan Vekili Levent Gök’ü 23 Nisan 2019 tarihinde Meclisteki odalarında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ve dayanışma duygularını ilettiler. 

AKP-MHP ittifakının nefret söyleminin, kutuplaştırıcı siyasetinin sonucu olan bu girişimlere karşı toplumsal barışı sağlamak, hukukun ve demokrasinin evrensel değerlerinin hakim olduğu, laik bir ülkeye kavuşmak için emek ve meslek örgütleri olarak üzerlerine düşen mücadeleyi yürütme kararlılığını bir kez daha ifade ettiler.