TMMOB ÖĞRENCİ EVİ YENİ DÖNEMİ AÇTI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi 2018-2019 dönemi “Eğlenirken Tanışıyoruz” Açılış Etkinliği 4 Kasım 2018 Pazar Günü; tanışma atölyeleri, çeşitli etkinlikler ve "Döneme Merhaba" konseri ile gerçekleştirildi.

Öğrencilerin birbirini tanımasını kolaylaştırmak, aralarındaki dayanışma ve güven duygusunu güçlendirmek amacıyla yapılan tanışma atölyelerinin ardından öğrencilerin sunumu ile birlikte TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın konuşmaları gerçekleştirildi.

TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, TMMOB'nin ve ülkenin aydınlık geleceği olan öğrencilerin, TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi'nde birlikte bir hayat ördüklerini, dayanışma ve güven duyguları ile kurulan ilişkilerin ülkenin üzerine çökertilen karanlığın dağıtılması için bir umut olduğunu söyledi. Gericiliğin, tarikat ve cemaat ağlarının sardığı eğitim alanında öğrencilerin büyük bir mücadele verdiklerini, bu mücadele sayesinde eğitim ve üniversiteler üzerindeki baskının aşılabileceğini aktaran Koramaz, yeni dönemde öğrencilere başarı dileklerini iletti.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise eğitimin ve dayanışmanın önemini vurgularken, Yenimahalle Belediyesi'nin öğrencilerin yanında olduğunu, öğrencilerin ihtiyaçları konusunda ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi ve Sosyal Tesisi öğrencileri tarafından oluşturulan müzik grubunun konseri ile etkinlik devam etti.

Konserin ardından Yenimahalle Batıkent'te düzenlenen 8. Geleneksel Batıkent Kültürevi Sinan Kayış Futbol Turnuvası final maçında TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi Futbol Takımı Sahaya çıktı. 32 takımın katıldığı turnuvanın şampiyonluğunu kazanan TMMOB Teoman Öztürk Öğrenci Evi Futbol Takımı'na madalyalarını TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz taktı.