TÜM ÜYELERİMİZİ ŞUBE GENEL KURUL VE SEÇİMLERİNE KATILMAYA ÇAĞIRIYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Oda Yönetim Kurulu,13-14 Ocak tarihlerinde yapılacak olan Şube Genel Kurul ve Seçimleri öncesi bir mesaj yayınlayarak üyelerimizi bu sürece katılmaya davet etti.

Sayın Meslektaşımız,

Bu hafta sonu 13–14 Ocak’ta (Cumartesi-Pazar günlerinde), Odamızın bir Şubesi hariç bütün Şubelerinin genel kurulları ve seçimleri eş zamanlı olarak yapılacaktır.

Cumhuriyet değerleri, demokrasi ve laikliğe saldırıların yoğunlaştığı; Birliğimiz TMMOB ve Odalarımızın vesayet altına alınmaya çalışıldığı, mesleğimizin itibarsızlaştırıldığı, mesleki denetim yetkilerimizin ve meslek uygulama alanlarımızın sınırlanmaya çalışıldığı bu dönemde, genel kurullara ve genel kurul seçimlerine katılım özel bir önem taşımaktadır.

Bütün üyelerimizi bu sorumluluğumuzu yerine getirerek, demokratik bir mevzi olan Oda örgütlülüğümüzü birlik içinde koruma ve güçlendirmeye, genel kurullara ve seçimlere katılmaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla.

10.01.2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası

Yönetim Kurulu