YENİ VE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI/ENERJİ YÖNETİMİ SEMPOZYUMU 1. DÜZENLEME KURULU TOPLANTISI YA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Odamız adına Kayseri Şubemiz Sekreteryasında birincisi yapılacak olan "Yeni ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları/Enerji Yönetimi Sempozyumu" 1. Düzenleme Kurulu toplantısı 18 Eylül 2004 Cumartesi günü Kayseri'de gerçekleşti.

Toplantıya Oda Yönetim Kurulu Sayman üyesi Ahmet ENİŞ'in yanı sıra Ankara, Antalya, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Samsun Şube temsilcileri katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda Yeni ve Yenilenebilir Enerji Kaynakları ve kullanımının önemine dikkat çekilerek Sempozyum'da konu ile ilgili tarafların bir araya getirilmesi, bilgi birikiminin paylaşılması ve kamuoyuna duyurulması amaçlanmıştır. Ayrıca, sunulacak bildirilerin yanı sıra etkinlik kapsamında birimlerin tanıtıldığı bir de gergi düzenlenmesi önerilmiştir.

Sempozyumun 3-4 Haziran 2005 (Cuma-Cumartesi) tarihlerinde Kayseri'de düzenlenmesi, Sempozyum'da Enerji Ekonomisi ve Yönetimi, Enerji ve Çevre, Güneş Enerjisi, Hidrolik Enerji, Rüzgar Enerjisi, Jeotermal Enerji, Biyogaz, Hidrojen diğer yeni ve yenilenebilir enerji kaynakları bildiri konuları olarak tesbit edilmiş olup, ikinci düzenleme kurulu toplantısının 15 Ocak 2005 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır.

Düzenleme Kurulu toplantısında; Sempozyum Sekreteri, Yürütme Kurulu, Sempozyum gelir/gider bütçesi belirlenerek, Sempozyum yerinin belirlenmesi, sergi ile ilgili çalışma yapılması, destekleyen kuruluşlar, ilk çağrı duyuruları, çağrılı konuşmacılar ile ilgili hususlarda Yürütme Kurulu'na yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Toplantıya Katılanlar:

Ahmet ENİŞ Oda Merkezi

Mustafa İLBAŞ Kayseri Şube

Şükrü SU Kayseri Şube

Kürşat SAVAŞÇI Kayseri Şube

Nurullah BEYDİLLİ Kayseri Şube

Ali TURAN Ankara Şube

Ahmet KORKMAZ Antalya Şube

Bekir Birol ÖZDEMİR İstanbul Şube

Aydın YALÇIN İzmir Şube

Sabri SAMANGÜL Samsun Şube