MÜHENDİSLER BİLE YOKSULLUK SINIRINDA (BİRGÜN-23.09.2007)

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen ve mühendis, mimar ve şehir plancıların istihdam sorunlarının masaya yatırılacağı, "Mühendislik, İstihdam ve Ücretlendirme" dün Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu'nda başladı.

 Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen ve mühendis, mimar ve şehir plancıların istihdam sorunlarının masaya yatırılacağı, "Mühendislik, İstihdam ve Ücretlendirme" dün Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryumu‘nda başladı. Toplam 5 oturumun gerçekleşeceği sempozyumun açılışında konuşan TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, "Uygulanan yeni liberal politikalarla ve özelleştirmelerle bizlerin varlık nedeni olan ülke sanayisi, madenleri, tarımı, hayvancılığı ve ülke ormanları bitirilerek meslek uygulama alanlarımız gün geçtikçe daralmaktadır" diye konuştu. Daha sonra söz alan TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Soğancı da Sosyal Sigortalar ve Gernel Sağlık Sigortası yasalarına değindi.

(BirGün Gazetesi-23.09.2007 )