7.Dönem Şube Genel Kurulumuz ve Seçimlerimiz gerçekleşti.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ocak 2010

23-24 Ocak 2010 tarihlerinde 7.Dönem Şube Genel Kurulumuz ve Seçimlerimiz gerçekleşti.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubemizin 7. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 23- 24 Ocak 2010 tarihinde, mesleğimize ve şubemize yakışan bir olgunluk ve duyarlılık ile gerçekleşmiştir.

Genel Kurulumuzda Divan Başkanlığı görevine Üyemiz Oktay TEKSÖZ seçildi. Divan üyeleri olarak Ahmet Selim KILINÇ, Muzaffer FINDIK ve Ali YILMAZ seçildi.

Divan seçiminin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra başlayan Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını Şube Başkanımız Naci ERÇOLAK yaptı. Genel Kurula katılan Mezitli Belediye Başkanı Uğur YILDIRIM, Akdeniz Belediye Başkanı Fazıl TÜRK, Demokrat Parti İl Başkanı Harun GÖKÇAY da konuk konuşmacı olarak Sivil Toplum Örgütlerinin önemini vurgulayarak genel kurulun başarılı geçmesini dilediler.

Şube Sekreterimiz Özlem DOĞAN'ın çalışma raporunu hakkında bilgi vermesinin ardından Şube Etkinliklerinin gösterildiği bir sinevizyon izlendi. 

Seçime, Naci ERÇOLAK Başkanlığındaki Çağdaş Üretken Mühendisler Grubu ile Hayati ŞİMŞEK Başkanlığındaki Çağdaş Üretken Mühendisler Grubu katılmıştır. Seçimin resmi olmayan delegasyon listesi sonuçlarına göre seçimi, 169'a karşılık 326 oy alan Naci ERÇOLAK başkanlığındaki Çağdaş Üretken Mühendisler Grubu kazanmıştır.