YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI KONULU BASIN AÇIKLAMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Mersin Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

07 Şubat 2008

07 Şubat  Perşembe Günü yapılan basın açıklaması toplantısı ile 6. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri ve görev dağılımları basına ve kamuoyuna duyuruldu.

07 Şubat  Perşembe Günü yapılan basın açıklaması toplantısı ile 6. Dönem Yönetim Kurulu üyeleri ve görev dağılımları basına ve kamuoyuna duyuruldu.

BASINA   VE   KAMUOYUNA...

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubemizin 6. Olağan Genel Kurul ve Seçimleri 26-27 Ocak 2008 tarihinde mesleğimize ve şubemize yakışan bir olgunluk ve duyarlılık ile  gerçekleştirilmiştir. İl genelinde Anamur'dan, Yenice'ye kadar geniş bir coğrafyada çalışan meslektaşlarımız, Cumartesi ve Pazar Günü gerçekleştirilen  genel kurul ve şube seçimlerimize her zaman olduğu gibi gerekli özveri ve  duyarlılığını göstermiş,  % 50'in üzerinde katılım oranı ile odamızın en yüksek katılımını sağlayan Şubelerinden biri olmuştur. İçinde birbirinden değerli meslektaşlarımızın bulunduğu iki grubun katıldığı demokratik yarışta , Odamızın çalışma ilkesi olarak  benimsediği birlikte üretme,birlikte karar alma,birlikte yönetme anlayışı ile meslektaşlarımızın genel kurulumuzda ortaya koyduğu eleştiri, öneri ve programlarla şubemizin kurumsal çıtası daha da yükselmiştir. Yeni seçilen Yönetim Kurulumuz geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de üyelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan tüm meslektaşlarımızı aynı duyarlılık ve sevgi ile kucaklayıp.tüm üyelerimizin Yönetim Kurulu olacaktır.

Üyelerimizin takdiri ile yeni seçilen Yönetim Kurulumuzun yaptığı ilk toplantıda görev dağılımı aşağıdaki gibi oluşmuştur.

                  Şube Başkanı  .................................Naci ERÇOLAK
                  Şube Başkan Vekili............................Hayati ŞİMŞEK
                  Şube Sekreteri................................Özlem DOĞAN
                  Şube Saymanı..................................M.Akif ERMAN
                  Şube Yönetim Kurulu Üyesi...............Erdoğan BAYRAM
                  Şube Yönetim Kurulu Üyesi...............Levent KON
                  Şube Yönetim Kurulu Üyesi...............Alper TURNA
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......Mehmet SAPLIK
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......Birol TEKELİ
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......Esra DÜNDAR
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......Haluk UÇAK
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......İbrahim YÜCESOY
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......İsa İĞDE
                  ŞubeYönetim Kurulu Yedek Üyesi......Sabri TEMEL

Bugün 54 yıllık kurumsal bir geleneği ve 72 .000 'i geçen  üyesi ile Ülkemizin en büyük meslek kuruluşlarından biri olan Makina Mühendisleri Oda'sının  Mersin Şubesi olarak ; Şubemizin asıl,yedek Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe  temsilcilikleri, Mesleki Denetim Büroları ve İşyeri Temsilcilikleri ile birlikte bir bütün olarak daha önce olduğu gibi bütün üyelerimizin hak ve çıkarları doğrultusunda her platformda çağdaş,demokratik,sanayileşen bir Türkiye;planlı,sağlıklı,güvenli bir kentleşme için,daha örgütlü ,daha güçlü,daha etkin bir Oda yaratma yolundaki örgütlü yürüşümüzü ilkelerimizin yol göstericiliğinde sürdüreceğiz.Çağdaş,sanayileşen,üreten,bağımsız,laik ve demokratik bir Türkiye için;Atatürk Devrim ve ilkeleri temelinde,temiz toplum,insan hakları,kamu yararı,sosyal hukuk devleti ve Ülkemizin bölünmez bütünlüğünden ödün vermeyeceğiz.Ülkemizin demokratikleşme,bilim,teknoji,sanayi politakalarının oluşturulmasında üyelerimizin ve kamuoyunun duyarlılığının geliştirilmesi için,Ülkemize,Kentimize  mesleğimize yönelik öneri ve projeleri görüşerek hep birlikte, mesleğimiz açısından daha iyiyi nasıl gerçekleştirebiliriz diye söz üstüne söz koyacağız.Üreten,sanayileşen,hakça bölüşen,barış içinde yaşayan bir Türkiye ve daha etkin bir meslek odası olmak için,bize yakışan seviyeli bir düşünce oluşturmaya çalışacağız.
Yeni Yönetim Kurulu olarak birleştirici çizgimizde,meslek alanımıza giren konularda (asansör,LPG,enerji,verimliliği,mekanik tesisat,kaldırma araçları periyodik kontrolleri ve eğitim ve kurslarımızla)kamusal hizmetlerimiz,kamuoyu bilgilendirme,kamunun çıkarlarını koruyan çalışmalarımız artarak devam edecektir.Kamu hizmeti veren  diğer kamu kurumları ve yerel yönetimlerle işbirliğimiz artarak devam edecek;kırsal kesimde kütüphane yaptırmak,kitap bağışı gibi sosyal sorumluluk projelerimiz ile sanatsal faaliyetlere katılım ve katkımız sürecektir.Çalışmalarımızın,kamuoyuna aktarılmasında bize her zaman destek olan yazılı ve görsel basınımızla kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarımızda işbirliğimiz sürecektir.

Bu düşünce ve duygularla, Genel Kurul ve Seçim sürecimizde Şubemizde aday olan ve katkı sağlayan tüm meslektaşlarımıza, Odamızın çalışmalarının kamuoyuna iletilmesinde her zaman destek olan yerel basın-yayın kurumlarına ve çalışanlarına, genel kurulumuza katılan siyasi parti ve  meslek odası temsilcilerine ve katılan diğer tüm konuklarımıza, katılamayıp çiçek gönderen başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere tüm Belediye Başkanlarımıza ve diğer kurumlara  yeni seçilen Asil ve Yedek Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkür ediyor, Odamız adına sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. 07.02.2008

                                                                                             Naci ERÇOLAK
                                                                                  Şube Yönetim Kurulu Başkanı
                                                                              TMMOB Makina Mühendisleri Odası
                                                                    Mersin Şube Asıl ve Yedek Yönetim Kurulu Adına