Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri Eğitimi Düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Mayıs 2017

18 Mayıs 2017 tarihinde Şubemiz, Özer Teknik ve Wenta Makine işbirliği ile Serra Otel’de “Buhar Kazanı ve Buhar Teknolojileri” eğitimi düzenlendi.

Eğitimde açılış konuşmasını yapan Özer Teknik Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Harun Reşit ÖZER, "Isıtma sektöründe yenilikler yapmaya çalışıyoruz. Yönetim ekiplerimiz ile birlikte yaptığımız çalışmalarda gördük ki Karadeniz Bölgesi`nde buhar kazanları, buhar jeneratörleri ve kızgın yağ kazanları ile ilgili eksiklikler mevcut. Bu nedenle Wenta Makine`nin Ankara`da bulunan tesislerini gezdik. Firma sahibi meslektaşımız ve Samsunlu bir iş adamı olan Fatih AYDIN ile birlikte çalışarak bir bölge dağıtım yeri konusunda anlaştık" dedi.

Eğitimde açılış konuşmasını yapan Wenta Makine Yönetim Kurulu Başkanı Makina Mühendisi Fatih AYDIN "Makina Mühendisleri Odası ve diğer odalar ile işbirliği içerisindeyiz. Karadeniz Bölgesi`nde Özer Teknik ile ortaklaşa çalışacağız. Buhar konusu 3 saatte anlatılacak bir konu değil. Bildiklerimizi sadece Samsun`a değil tüm Türkiye`ye anlatmaya hazırız" dedi.

Eğitimde açılış konuşmasını yapan Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir GÜRKAN "Özer Teknik ile Wenta Makine arasındaki işbirliğinin mutluluk verici olduğunu, Makina Mühendisleri Odası olarak üreterek, sanayileşerek, demokratikleşerek kalkınabileceğimize inanıyoruz. Bu yüzden her 2 firmaya da hem şahsın hem de temsil ettiğim Odam adına teşekkür ediyorum. Mesleki gelişime yönelik etkinliklerimiz devam edecek" dedi.

Eğitimde Wenta Makine Satış Uzmanı Mekatronik Mühendisi Berat KARAHAN katılımcılara, "Şirket tanıtımı, şirketin misyonu ve vizyonu, Ankara merkez fabrikaları ve Kırşehir fabrikalarında üretilen ürünleri, ürün tasarımları ve satış sonrası hizmetler" hakkında bilgi verdi.

Üyelerimizin ilgi ile dinlediği eğitimde sunum yapan Wenta Makine Yönetim Kurulu Başkanı Makine Mühendisi Fatih AYDIN "malzeme bilgisi, ebatlama, elektrot seçimi, periyodik kontrol, kullanılacak vana ve contalar, buhar kazanlarında kullanılacak kaynaklar, kompenzatörler, su yumuşatma cihazları, bacalar, degazörlü sistemler, degazör ve besi suyu tankları, kızgın yağ kazanları" hakkında detaylı bilgi aktarmıştır.

Eğitimin ardından katılımcılara "eğitim katılım sertifikası" verilmiştir.