Çorum İl Temsilciliğimizde “Asansör Yetkili Servis Teknik Sorumlusu Eğitimi” Düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Mayıs 2018

7 Mayıs 2018 tarihinde Çorum İl Temsilciliğimizde MİEM kapsamında üyelerimize yönelik “Asansör Yetkili Servis Teknik Sorumlusu Eğitimi” düzenlendi.

MMO Ana Yönetmelik ve Yönetmelikleri, Mühendislik Etiği, Temel Bilgilendirme-Asansör Donanımları ve Çalışma Prensipleri, Mevzuat (Standartlar), Asansör Yönetmeliği (2014/33/AB), Asansör İşletme, Bakım ve Periyodik Kontrol Yönetmeliği, Asansör Periyodik Kontrolleri İçin Yetkilendirilecek A Tipi Muayene Kuruluşlarına Dair Tebliği ve Asansör Yapım Standartları, TS EN 13015+A1 ve TS 12255 Standart Eğitimi, İSG Kanun ve Yönetmelikleri, Asansörlerde İş Güvenliği, Asansörlerde Risk Değerlendirmesi, Temel Elektrik ve Hidrolik Eğitimi, Teknik Ekipmanların ve Ölçüm Cihazlarının Kullanımı, Bakım Teknikleri ve Arıza Çeşitleri ve Son Kontrol’den (Revizyon, Montaj ve Bakımdan Sonraki Kontrol) oluşan konu başlıkları ile düzenlenen eğitimin sunumu MMO MİEM Kurs Eğitmeni Mak. Müh. Soner AKYILDIZ tarafından verilen eğitime 15 Makine Mühendisi katılmıştır.