SEKTÖR DERGİLERİNE VE SEKTÖR DERNEKLERİNE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Ağustos 2006

Makina Mühendisleri Odası adına Samsun Şube Sekretaryalığında 19-20 Ekim 2007 tarihlerinde Samsun'da düzenlenecek olan TISKON-2007 II. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi çalışmaları devam ediyor.

Makina Mühendisleri Odası adına Samsun Şube Sekretaryalığında 19-20 Ekim 2007 tarihlerinde Samsun‘da düzenlenecek olan TISKON-2007 II. Ulusal Tıbbi Cihazlar İmalat Sanayi Kongre ve Sergisi çalışmaları devam ediyor. Hazırlık çalışmaları kapsamında; Sektör Dergilerine ve Sektör Derneklerine Istanbul‘da bir dizi ziyaretlerde bulunuldu. Ziyaret kapsamında Sektör Dergilerinden; Medikal Plus, Medikal Teknik ve Ortopedi Dergilerinin ziyaret edilerek Genel Müdür ve yöneticileri ile görüşüldüğünü açıklayan GÜRKAN; Sektör Derneklerinden MASSIAD MARMARA SAĞLIK SEKTÖRÜ İŞ ADAMLARI DERNEĞİ‘ nin de ziyaret edildiğini bildirdi. MASSIAD ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Kemal YAZ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğunu, sektördeki gelişmelerin ve kongrenin desteklenmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulduğu açıklandı.