Şubemizde “Pompa Uygulamaları ve Isıtma Sistemleri Semineri” düzenlendi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Şubat 2020

15 Ocak 2020 tarihinde Şubemiz ve Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Samsun Temsilciliği ve işbirliği ile üyelerimize yönelik “Pompa Uygulamaları ve Isıtma Sistemleri” düzenlendi.

Seminerde açılış konuşması yapan TTMD Samsun Temsilciği Üyesi Bora Demir, “Dernek olarak MMO Samsun Şubesi’nde siz değerli katılımcılara yönelik düzenlediğimiz seminerlerimize burada bir yenisini daha ekledik. Makine Yüksek Mühendisi Cüneyt Deniz Küheylan’ın değerli bilgilerini aktaracağı seminerimizin verimli geçmesini dilerim” dedi.

MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan da yaptığı konuşmada, TTMD ile birlikte birçok önemli çalışmaya imza attıklarını belirtti. TTMD’nin, meslek disiplinlerinde “ihtisaslaşmış bir sivil toplum örgütü” olduğunu vurgulayan Kadir Gürkan, “Bu değerli derneğimiz aynı zamanda Oda’mızın da kardeş kuruluşudur.  Meslek disiplinimize giren her türlü etkinliği birlikte yapmaya bundan sonra da hazırız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Makine Yüksek Mühendisi Cüneyt Deniz Küheylan, “Pompa Uygulamaları ve Isıtma Sistemleri” ana başlığı altında, “Isıtma sistemi hava+su, bölgesel ısıtma, kazanlar, şönt pompa, duvar tipi yoğuşmalı ısıtma kazanı, sistem ve su sıcaklığı” konularında üyelere detaylı bilgiler sundu.

Seminerin ardından TTMD Samsun Temsilcisi Cem Gürel, Cüneyt Deniz Küheylan’a vermiş olduğu değerli bilgilere “Belge” sunarak teşekkür etti.