YERLİ ÜRETİMDE TERSİNE MÜHENDİSLİK KONFERANSI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Samsun Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Aralık 2018

Rekabetin sürekli arttığı özellikle imalat, otomotiv, uçak sanayii ile yazılım ve teknoloji sektöründe çoğu üreticinin ve ülkenin başvurduğu yöntemlerden biri haline gelen "Tersine Mühendislik" kavramı yaşantımızda gün geçtikçe kendine daha çok yer bulmaya başlamıştır. Hali hazırda bulunan mevcut bir ürünün aynısını elde edebilmek amacı ile mevcut üründe kullanılan üretim metotlarının, kullanılan malzemelerin içeriğinin ve uygulama şeklinin araştırılması, hangi sistem parçalarının ne sebeple ve niye kullanıldığının öğrenilmesi ve anlaşılması olarak tanımlayabileceğimiz Tersine Mühendislik konusunda Siz değerli Üyelerimizin ve İş insanlarının katılımı ile 15 Aralık 2018 Cumartesi Günü Saat:14.00 de Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Yerleşkesinde "YERLİ ÜRETİMDE TERSİNE MÜHENDİSLİK KONFERANSI" düzenlenecektir. 

Aşağıdaki Program çerçevesinde düzenlenecek olan Konferansımıza tüm Üyelerimiz davetlidir.
KONFERANS PROGRAMI:
Konferans Adı: YERLİ ÜRETİMDE TERSİNE MÜHENDİSLİK 
Tarihi: 15 Aralık 2018, Cumartesi
Saati: 14.00
Yeri: Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Salonu (Eski Büyük Otel)
MODERATÖR:
Ahmet DURSUNOĞLU (KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı)
KONUŞMACILAR:
Göksel DEMİR – Üretim Mühendisliği Yöneticisi (Samsun Yurt Savunma Sanayi ve Tic. A.Ş.)
Katmanlı İmalat Teknolojisi
Selçuk CEBE - Ar&Ge ve SSH Direktörü (Durmazlar Makina A.Ş.)
Tersine Mühendisliğe Karşı Dinamik İnovasyon
İsmail Utku ALBAYRAK - Ar&Ge Ürün Teknolojileri Şefi (SAMPA Otomotiv A.Ş.)
Otomotiv Sanayinde Tersine Mühendisliğin Yeri ve Süreci
Ziya KALAFAT - Genel Müdür Yardımcısı (SAMULAŞ A.Ş.)
Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği Kapsamında Samulaş‘ta Yapılan Yerlileştirme Çalışmaları