BASIN AÇIKLAMASI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Mart 2020 - 01 Haziran 2020

1000 yıldır bulunduğumuz bu toprakları vatan belledik, devletler kurduk ve son kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile de ilelebet bu topraklarda farklılarımız olsa da TÜRK MİLLETİ olarak yaşayacağız.

1000 yıldır haçlı seferleri ve emperyalist güçlerin saldırılarına maruz kalmamıza rağmen, milli birliğimiz, bütünlüğümüz ve imanımızla dimdik ayakta kaldık. Hem komşu hem de dünyadaki esaret altındaki zulüm gören tüm mazlum milletlere umut olduk, ışık olduk ve barışın temsilcisi olduk.

Emperyalizmin en son kirli oyunları nedeniyle, tek amaçları bölgeye huzur ve barışı getirmek olan ve İdlib`de bulunan askerlerimize 27.02.2020 tarihinde, Suriye rejimine bağlı güçler tarafından Serakib güneybatısında düzenlenen saldırıda 37 askerimiz şehit olmuş, 32 askerimiz yaralanmıştır. Bu bizleri derin bir acıya boğmuştur. Acımız çok büyüktür, yüreğimiz yanıyor ve derin bir üzüntü içerisindeyiz. Alçakça düzenlenen saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerimize Allah`tan rahmet, acılı ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Milletimize başsağlığı, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.

TMMOB Trabzon İKK olarak, barışı ve huzur getirmek, Ülkesinin güvenliğini sağlamak için can pahasına mücadele eden Türk Ordumuzun her daim yanındayız ve hep de öyle olacaktır. Gün birlik, beraberlik, ele ele vermek, acısını ve sevincini birlikte paylaşma günüdür. Ülke içi siyasi çekişmelerin bir kenara bırakılma, Devletin tüm birimlerinin gönül birliği, ülkü birliği yapma vaktidir. Hem Ülkemizde hem dünyada barışın ve huzurun tesisi, insanlığın selameti için mücadele etmeliyiz. Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun, mekânları cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun. Bugünde ikindi namazına müteakip Trabzon şehidine son görevinin yapacaktır.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene.

Saygılarımızla.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Mimarlar Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Orman Mühendisleri Odası Doğu Karadeniz Şubesi

TMMOB Şehir Plancıları Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi

TMMOB İç Mimarlar Odası Trabzon Şubesi

TMMOB Maden Mühendisleri Odası Trabzon İl Temsilciliği

TMMOB Kimya Mühendisleri Odası Trabzon Bölge Temsilciliği

TMMOB Meteoroloji Mühendisleri Odası Trabzon İl Temsilciliği

TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Trabzon Bölge Temsilciliği