BAYRAMLAŞMA TÖRENİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

24 Ağustos 2018 - 12 Ekim 2018

Geçen dönem saymanımız CHP Milletvekili Ahmet KAYA, eski dönem sekreterimiz İlbank Bölge Müdürü Volkan BEKTAŞ, KTÜ Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Tevfik KÜÇÜKÖMEROĞLU, Şube Başkanımız, Yönetim Kurulu üyelerimiz ve çalışanlarımız ile değerli üyelerimizin katılımı ile bayramlaşma merasimini gerçekleştirdik.

Şube Başkanımız Şaban BÜLBÜL'ün yaptığı konuşmada  "Oda olarak ülkemizi, ilimizi temsil eden Milletvekillerimiz, yerel yöneticiler ve idarecilere , tekniğe ve bilime aykırı olan tüm uygulamaların karşısında, ancak mühendislik disiplini içinde yapılacak bütün uygulamaların koşulsuz destekçisi olacağımızı, ve gerekli desteği vermeye devam edeceğimizi bilinmesini isteriz dedi. Trabzon'a demiryolunun getirilmesi için gerekli girişimlerde bulunulduğu ve şehrimiz adına sürecin takip edildiğini vurguladı.
Bir ülkenin kalkınması için üretimin şart olduğunu ve bu konuda üretim yapan meslektaşlarına teşekkür ederek üretim için Makina ve Endüstri Mühendisliğinin daha çok desteklenmesi gerektiğini belirtti. Meslek odalarına sahip çıkılması hususunada dikkat çeken Başkanımız katılım sağlayan meslektaşlarımıza, Milletvekilimiz ve misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tüm meslektaşlarımızın bayramını kutladı.