ŞUBE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI...

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ocak 2019

Şubemizde 2019 yılının ilk Danışma Kurulu toplantısını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Şube Başkanımız Fulya Bankoğlu’nun kuruluş tarihçemizden,çalışmalarımızdan  ve hedeflerimizden bahsettiği açılış konuşmasının ardından Şube Sekreterimiz Önder Durmuş 2018 yılı faaliyetlerimizin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirdi.Toplantıda kurucu başkanımız Orhan Karakullukçu, ilk üyelerimizden Haluk Güner,eski Şube Başkanlarımızdan Ayhan Sürmen,Haydar Çoruhlu ve Şaban Bülbül söz aldı.Ayrıca toplantıya eski Şube Başkanlarımız Ali Bülent Gümüştekin ve İbrahim Sağlam da katıldı.Karadeniz Teknik Üniversitesinden Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr.Tevfik Küçükömeroğlu, Makina Mühendisliği Fakültesi Bölüm Başkanı Prof.Dr.Burhan Çuhadaroğlu, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Emrullah Demirci,Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof.Dr.Hamdullah Çuvalcı, Makina Mühendisliği Fakültesi Eski Bölüm Başkanı Prof.Dr.Ertan Baydar toplantımıza katılım gösterdi. Ayrıca Şubemize bağlı il temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanları, Metin Bıçakçı/Rize,Muammer Usta/Giresun, Şener Kaya/Artvin, Abdülkadir Bayrakçeken/Erzurum ve Fatih Akçay/Kars konuşma yaptılar. Temsilcilik Yürütme Kurulu Üyeleri,üyelerimiz ve çeşitli basın mensuplarının ilgi gösterdiği toplantımıza TMMOB Makina Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu adına ilk kez bir Genel Merkez Yöneticisi Sayman Bedri Tekin Danışma Kurulumuza katılım sağladı. Danışma Kurulumuzda mesleğimiz ve odamızın geleceği olan birçok öğrenci arkadaşımızda hazır bulundu. Odamızın ve mesleğimizin geleceğine vurgu yapılan konuşmalarda Şubemizin hedefleri ve sorunları masaya yatırıldı.Birlik ve beraberliğinin sağlanması temelinde yapılan konuşmalar dilek ve temenniler sonrasında üyelerimizin ve misafirlerimizin katıldığı Geleneksel Hamsi Şölenimize geçildi.